maak selectie

Land:
Plaats:
Prijs:
Duur:
Soort:
Met:
 


Zoeken... en boeken!

Er zijn 506 resultaten gevonden. Pas de zoekcriteria aan om gerichter te zoeken.

Kies bijvoorbeeld dit:
  Land: Duitsland (125), Italië (56), Onbekend (55), Groot Britannië (40)
  Met: Effeweg (245), Kras (148), Pelikaan (113)

Hieronder staan resultaten 1 tot 10.

Volgende pagina

FotoBestemming€      
Frankrijk Frankrijk Nord-Pas-de-Calais Lille
Dagtocht naar de Braderie Lille 2015
Busreis naar de beroemde antiekmarkt in het Franse Lille op 5 september 2015 Boeken kan vanaf 1 dagen.
€ 39
Duitsland Duitsland Ibis Essen Hauptbahnhof
Stedentrip 2 dagen Essen en Düsseldorf - november shoppen
Bezoek Essen, waar shopfanaten hun hart kunnen ophalen in het grote, hypermoderne winkelcentrum de 'Limbecker Platz' en Primark Essen met maar liefst zes verdiepingen. Ontdek in Düsseldorf de... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 55
Onbekend
Kerstmarkten 2 dagen Dortmund en Münster
Bezoek twee van de top kerstmarkten van Duitsland! In Dortmund vindt u het traditionele kerstdorp en de grootste kerstboom ter wereld. In Münster zijn maar liefst vijf kerstmarkten, waar u zeker van... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 59
Duitsland Duitsland Mercure Hotel Krefeld 4*
Kerstmarkten 2 dagen Essen en Oberhausen
Op de internationale kerstmarkt in Essen treft u verschillende geschenken uit de hele wereld, zoals sculpturen uit Afrika, kunsthandwerk uit Rusland en kerstgeschenken uit Amerika. In Oberhausen... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 59
Onbekend
Stedentrip 2 dagen Dortmund en Münster - november shoppen
Tijdens deze reis bezoeken we de steden Dortmund en Münster. In deze steden kunt u een bezoek brengen aan de vele bezienswaardigheden of winkelen in de vele warenhuizen en boetiekjes. Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 59
Duitsland Duitsland Ibis Essen Hauptbahnhof
Kerstmarkten 2 dagen Essen en Düsseldorf
Tijdens deze reis brengen we een bezoek aan 2 topkerstmarkten in Duitsland! Op de internationale kerstmarkt in Essen treft u verschillende geschenken uit de hele wereld, zoals sculpturen uit Afrika,... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 62
Duitsland Duitsland
Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Dortmund
In Oberhausen staat het grootste overdekte winkel- en vrijetijdscentrum van Europa. Er zijn bioscopen, cafés, restaurants, theaters, winkels en er is zelfs een pretpark. Ieder jaar wordt hier de... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 65
Duitsland Duitsland
Stedentrip 2 dagen Oberhausen en Düsseldorf - november shoppen
CentrO in Oberhausen is een paradijs voor shopliefhebbers, met meer dan 200 winkels. Ontdek in Düsseldorf de prachtige winkelstraat Königsallee en proef de gezelligheid in Altstadt, met vele... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 65
Duitsland Duitsland
Kerstmarkten 2 dagen Dortmund en Düsseldorf
Een bijzonder kerstweekend: bezoek de gezellige kerstmarkten van Dortmund en Düsseldorf in Duitsland. Dortmund, de grootste stad in het Ruhrgebied, staat bekend om haar grootste kerstboom ter wereld... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 69
Duitsland Duitsland
Kerstmarkten 2 dagen Oberhausen en Düsseldorf
In Oberhausen brengt u een bezoek aan de kerstmarkt bij het winkelcentrum CentrO. Voor verschillende soorten kunst, ambachtelijk gemaakte kerstgeschenken en heerlijke lekkernijen bent u hier op de... Boeken kan vanaf 2 dagen.
€ 69

Volgende pagina