maak selectie

Land:
Plaats:
Prijs:
Duur:
Soort:
Met:
 


Zoeken... en boeken!

Er zijn 77 resultaten gevonden.

Hieronder staan resultaten 1 tot 10.

Volgende pagina

FotoBestemming€      
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Ayios Seryios
Kaya Artemis
Ligging: Kaya Artemis is rustig gelegen en ligt direct aan het prachtige witte zandstrand van Bafra. Het hotel heeft ook een privégedeelte. De badplaats... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 658
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Bellapais
Vuni Palace Hotel
Ligging: Vuni Palace ligt direct aan zee. Er is een kunstmatig (privé)strand van kiezels en zand en een platform. Het gezellige centrum van Kyrenia vindt u op... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 568
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Kyrenia
Merit Park Hotel
Ligging: Merit Park ligt direct aan zee. Het hotel ligt niet aan een natuurlijk strand maar aan een kunstmatig aangelegd strand met een pier, voorzien van... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 638
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Kyrenia
Club Alda Hotel
Ligging: Club Alda is rustig gelegen in een groene omgeving op ca. 13 kilometer van het pittoreske Kyrenia. 3 kilometer verderop vindt u een klein centrum met... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 294
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Karavas
Topset Hotel
Ligging: Topset ligt op ca. 5 km van het centrum van Kyrenia en is gemakkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Bellapais klooster vindt u ongeveer 9 km... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 249
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Bellapais
Oscar Resort
Ligging: Direct aan het strand en naast zusterhotel Vuni Palace. Het centrum van Kyrenia ligt op ca. 1 km. 3x per dag is er een gratis shuttleservice naar... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 249
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Karavas
Club Lapethos
Ligging: Lapta Holiday Club (voorheen Lapethos Resort) ligt op ca. 12 kilometer van Kyrenia in het plaatsje Lapta en is door een weg afgescheiden van de kust.... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 349
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Karavas
Ada Beach
Ligging: Hotel Ada Beach ligt direct aan het privéstrand en op ca. 4 km van het centrum van Kyrenia met haar historische haven, kleurrijke boten, bars en... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 329
Cyprus Cyprus Noord Cyprus Bellapais
Bellapais Monastery
Ligging: Het complex ligt op loopafstand van het centrum van Bellapais en het strand en een winkelcentrum vindt u op ca. 2 km. Het centrum van Kyrenia ligt ca.... Boeken kan vanaf 8 dagen.
€ 352
Cyprus Cyprus Famagusta Protaras
Atlantica Sea Breeze
all inclusive: ontbijt, lunch en diner in buffetvorm. Lokale alcoholische en alcoholvrije drankjes van 10.00-23.00 uur. Tussen de maaltijden warme en koude... Boeken kan vanaf 6 dagen.
€ 644

Volgende pagina