maak selectie

Land:
Plaats:
Prijs:
Duur:
Soort:
Met:
 


Over ons

www.boekvakantiereis.nl is de intermediair tussen consument en reisaanbieder. www.boekvakantiereis.nl heeft voor u de beste aanbieders van vakantiereizen, hotels, vliegtickets etc. op een rij gezet.

Zekerheden

Om de kwaliteit van uw reis te waarborgen en om u in geval van faillissementen of calamiteiten zo min mogelijk financiële schade te laten leiden adviseren wij uitsluitend te boeken bij reisbureaus / reisorganistaties die zijn aangesloten bij de volgende organisaties:

SGR − Stichting Garantiefonds Reisgelden

Deze garantie houdt in dat u als consument uw vooruitbetaalde reisgeld terugkrijgt als de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen. Als de overeenkomst ook het vervoer omvat, en als u al op de plaats van bestemming bent, wordt er ook voor uw terugreis gezorgd. Kijk voor meer informatie op www.sgr.nl

ANVR - Algemeen Nederlands Verbond van Reisondernemingen

De ANVR hanteert strenge normen voor de kwaliteit van reizen en voor de informatie daarover. Op de website van het ANVR, www.anvr.nl, kunt u onder ´onderwerpen - overzicht´ de ANVR-brochure downloaden. Naast de Reisvoorwaarden vindt u in deze brochure ook de ANVR-Boekingsvoorwaarden, de voorwaarden van de Stichting Garantiefonds Reisgelden, de voorwaarden van het Calamiteitenfonds en andere nuttige informatie.

Stichting Calamiteitenfonds Reizen

Deze garantie houdt in dat u als consument (een deel van) uw reissom terugkrijgt als we de reis als gevolg van een calamiteit niet, of niet volledig kunnen uitvoeren en dat u de noodzakelijke meerkosten vergoed krijgt indien we als gevolg van een calamiteit de reis moeten aanpassen of u vervroegd moeten repatriëren.

Hoe werkt het?

Onze partners plaatsen hun exclusieve vakantie aanbiedingen op een speciale webpagina binnen hun eigen website.
www.boekvakantiereis.nl stelt op basis van deze vakantie aanbiedingen een overzicht op en maakt de aanbiedingen aanklikbaar middels hyperlinks op deze website. De bezoeker van www.boekvakantiereis.nl maakt online of telefonisch een boeking bij de partner.